Påminnelse!

Har egentligen bråttom men måste påminna mig själv om en grej:
Jag kom nämnligen just på att det är OK att vara ute efter kl. 11 och måla läpparna röda. Jag har vart så bekväm av mig att det var ett tag sen, känns det iaf. För vad spelar roll om man inte har kul?? Det ENDA som räknas är att man har KUL! Hejdå!

Emsan


När jag ändå bloggar

1  Maj: Pa klart (för evigt)
23 Maj: Bal
28 Maj: Jobbintervju
29 Maj: Jobb
31 Maj: Avveckla företaget
1  Juni: Student

(:

Mår förjävligt med huvudvärk och halsont. Ändå kan jag inte låta bli att vara glad. Det är ju snart studeeeeent!!
Jag har förbjudit mig själv att stressa upp mig över jobb och framtid. För egentligen tror jag att allt löser sig, den tuffa biten är att alla som frågar vad jag ska göra sen och jag svarar "nja jag vet inte än" blir nästan hysteriska av oro. Jag orkar inte.
Men måste pallra arslet in till göteborg SNART för att hämta väska och skor, lämna in klänning för syning (är det ett ord??) inför balen. VÄNTA INOM SKA VI JU KÖPA BILJETTER!!!! Måste lägga ner plånboken i väskan och vila nu, vill må bra imorgon :)

But darling I'd still catch a grenade for you

Det var en riktigt bra kväll igår, (förutom att jag missa min hållplats) med middag och bowling. Hehehe gissa vem som vann?
Och natten var lika bra, jag kan knappt fatta vilken tur jag har. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men ordet RANDOM passar väldigt bra! För det var det verkligen, men ack sån tur jag hade. Och har fortfarande :)

Och allt annat verkar bli bättre nu också!
Ikväll åker jag till släkten i V-ås, ska träffa lilla Alma!!


HAPPY

Jag har fått soleksem IGEN. Det är 2:a gånger iår, hittills.. Är känslig under de första månaderna med sol efter en blek blek vinter. IAF är jag lyckligare än någonsin innan, eller kanske topp 5 lyckligaste.
Jag hoppas det blir middag och sedan utgång eller liknade imorgon, annars blir det en annan kväll!
Sen har jag det super med latino-Zac Efron. Fast åk inte till Tyskland!! Men det går fort, hoppas jag verkligen för jag kan inte koncentrera mig på något annat. När jag ler så kan inte inte se heller för kinderna blir så feta. Men jag är så lycklig, så lycklig.

Varför solglasögon alltid måste finnas till hands

När jag skulle gå till gymmet från skolan blåste det upp grus i ögonen. När jag sedan kan se igen bländar solen mig så jag trillar nerför trottoarkanten. Påväg tillbaka från gymmet blåser vinden mitt hår i ansiktet (hade hästsvans som kan liknas vid piska), det sved

Mindre än 2 månader nu

Hur tusan ska man kunna få jobb sen? Är så glad att jag är jag, för det verkar fixa sig. OTROLIGT glad för att jag fick ja på första försöket, annars hade jag nog inte orkat fortsätta med det. Tappar liksom orken kan jag tänka mig. Iafall har jag en viktig dedline i maj, i takt med bal och sen STUUUUUDEEEEEEENT!! Som Lisa säger : Jippieyaahoo!!!
Mitt hår droppar för jag har inte torkat det sen duschen (seriöst hur stavas dusch?? sch/ csh?? gör olika varannangång så 50% av gångerna är rätt) Och sen har vi köpt ett super te, MANDARIN! Mmmmm


RSS 2.0