2 school 4 cool


I slutet av december

Kollar på flygbiljetter till Argentina, vill så gärna!


You did this

Hej bloggen!
Jag har en mental lista på saker jag kan göra men orkar inte ta tag i nåt även om det nog kan vara kul. Så jag ser på The Hills online. Imorgon kommer våra bästa grannar nånsin från hemtrakterna i Storvreta! Längtar!! Vilket påminner mig om att STÄDA. Men jag har det ganska så snyggt ändå här i mitt något rektangulära rum. Förutom de smutsiga strumporna på golvet då.

Kom på att jag inte visat mina kaffemuggar!! Läggs till på den mentala kan-göra-listan, d.v.s det dröjer.


min rosa kopp är förövrigt sönder. Men det gör inget! TRO MIG

PUSS

Anna Ritter

Jag har vilat vid hans bröst
jag har somnat i hans armar
om han aldrig mer kommer i min väg
var han dock en timme- min!

Måste jag betala med mitt liv
denna enda timmas lycka
ginge jag leende in i döden-
han kysste mig dock en gång!

När det lider mot jul

Väntar väntar väntar. Tänkte skriva ett jag-vill-bara-ha-värme-och-sol-inlägg men herregud nu kör vi julbilder istället!!

God morgon

Jag tror julafton är om 2 dagar. Har ägnat morgonen åt att skicka in bilder för framkallning. Klara inom 1 h. Helt okej! Nu ska jag packa inför imon. Saknar släkten så jag får ont i hjärtat. Plus att packa är lätt topp 10 roligaste att göra själv hemma. Packa upp däremot..


känner mig lurig

Egen lycka

Jag är så stolt och kär i allt idag. Fick leverans imorse med vårt uf-projekt och satt hela morgonen i glädjetårar. Efter avslutningen och kram till Bengt så har jag bara handlat julklappar. Imorgon ska jag sitta med mina småsystrar och scrapbooka ihop ett fint album till en baby.
Eftersom jag mår så bra nu vill jag sy om en klänning. Mitt tålamod finns inte och därför har jag ibland svårt att sitta i timmar (det behövs) men vafan kan en kille sy om sina jeans kan jag sy om en klänning. Vill ha den lite snävare och kortare.
Men lite lite saknar jag min sång, har inte lektion förren runt 17 januari. Blir inte av att jag sitter så mycket hemma. Fast nu har jag tid! Eller jag tar mig tid. Vet ni ett par fina låtar? Jag lyssnar inte på samma sorts musik som de flesta av er så har ingen aning om vad det finns för nya.


Sista skoldagskvällen 2010

Finns inget värre för mig än att tvingas klä upp mig. Större tillställningar med klänningar och glitter på ögonen gör mig klaustrofobisk. Finns inget värre än att förväntas vara fin och glad. Klarar inte ens den pressen. Svettig blir jag säkert? Men nu, poängen, det e okej om jag får ha på mig såhär fina klänningarOch för er som gillar bröllop kan jag inte annat än gratulera! Kan inte blir bättre
Gör det inte. Inte ens lite.

Jag har vart 100% säker på att jag lämnat tillbaka mina pianoböcker till biblan. HELT SÄKER. Ändå ser jag påminnelser och en ökande summa pengar för försenade lån. Vafan. Så jag rev ut mina bokhyllor (har sparat varje paper sen 1:an så gissa om det var papper) och jovisst jag hittade böckerna. Blir-så-trött-ibland.

Sen vill jag säga en varning. Får ni nångång för er att "åh jag vill tycka en bok" gör det inte. Ät nånting, se en film eller riv sönder nånting. Skriv aldrig en bok. Där är som en evig havsexkusion. Som att gå barfota över en snigelodling. Som att bara äta bark hela livet. Som att läsa "life of Pi" varje dag. Eller alltid gå i gula kläder. Som att paddla genom Atlanten utan paddel.
I väntan på våren


Snart är det vår. Längtar tills jag kan använda min lilla skinnjacka. UTAN MÖSSA UTAN VANTAR OCH ÄNDÅ HA HÄNDERNA HELA UTAN SPRICKOR FRÅN KYLAN. När jag skippar att dra ner rullgardinerna om kvällen för det är så fint att vakna till solsken. När mina vänner klagar på fågelsång på tidiga mornar och jag blir alldeles ljusbrun i ansiktet av solen och kan ha på mig gröna klänningar och blåblommiga kjolar. Och hängselshortsen! När vi taggar sönder oss inför studenten och räknar ner dagarna.


Åldersnåja

Har suttit så länge framför datan så la just en kudde på stolen. Tv3 play o allt sånt kommer bli min väg till total orörlighet.
Tycker det är jobbigt att känna mig så gammal. Fast det är jag ju inte. Men det är så jäkla mycket saker jag tvingas att göra som jag inte vill. Orkar inte ha 999 planer för kommande år, vill bara skratta varje dag och göra det jag tycker är kul och spännande JUST NU. Inte vet jag hur jag känner om fem år. Tycker inte man ska lägga en enda dag på ångest eller tvinga oss till sånt vi inte vill bara för man borde. Sluta med det bara.
Nu ska jag leta upp lillasyster och irritera henne. Puss

Keeping up

Nu ska jag dela med mig av mitt favorit tidsfördriv. BÄSTA SERIEN NÅNSIN!! De e så kul att jag nästan inte kan titta. Börja kolla från seson 5 episode 1. Hahahaha inte bara jag som är onormalt rädd om mina saker!!

http://tv.blinkx.com/show/keeping-up-with-the-kardashians/cJpmtG4029SDSJlESå så så glad

Jag är på bra humör!! KLAR MED KEMIN WOOHOO
Har spelat på pianot idag också. Aaaah
Sitter med min pedagogikfördjupning nu, har jobbat alldeles för mycket det senaste nu tror jag. När jag inte sitter med arbete och uppgifter vet jag inte vad jag ska göra. Minns inte hur man släpper loss och har kul. Men det kommer nog!

Vil ni höra något kul? Idag hade jag en extra-tampong i bh:n bara ifall att. EFter några timmar in på förmiddagen märker jag att den e borta. Måste ha ramlat ur under dagen. Tur som faen att jag inte märkte när det hände för jag hade dött.
Ser att jag har missade samtal. Hoppas inte Simon tagit in hästarna utan mig :'(

Nog är nog.


Wiiiiioooohoo

Mår superdåligt men snart är man författare!!! Nja men nästan iaf
PUSS

OMOTIVERAD

Jag gillar inte att gnälla men ska jag beskriva mina tankar idag är det:

BUHU
BUHU
BUHU
BUHU
BUHU

etc.

etc.ps. Tror det är för jag slarvat med meditationen. Ds.


Hm

Nu har jag läst på om huvudvärk. Tror jag klurat ut varför jag har det så ofta: Jag lider av spänningshuvudvärk. Alltså, "spänner musklerna i nacke och huvud, när dessa blir spända orskar det smärta och känns som ett band är fastspänt över personens huvud". Så känner jag alltså varje dag. FY fan. Lösning: "Utövande av yoga och meditation har visat sig vara effektivt." SÅ jag ska börja meditera. Lovar att upplysa om resultatet!

Tillbaka

Det är så tråkigt att inte skriva. Lite lättare på datorn än i dagbok även om det tar längre tid. Måste korrekturläsa tre gånger för att nån ska kunna förstå vad det står.
Känner mig gnällig. Har väldigt tråkigt. Längtar tills veckan är slut. Jag brukar inte ens längta efter saker men nu gör jag verkligen det! Var är min familj förresten? Kom hem

RSS 2.0