När jobbet lönar sig

Har så jäkla mycket att stå i nu men tänkte säga att våra böcker nu finns att köpa i Bokia (innerstaden och Kungsmässan), Röda stugan (innerstaden) och en reseaffär jag inte minns namnet på.
Boken heter "DO IT".
Helt sjukt va?

Lycka är inte en plats

"Lycka är inte en plats, det är ett sinnestillstånd" jag kan inte minnas vart jag hörde det. Är ganska säker att det var från TV. Ibland så hör man saker eller läser något som fastnar, behöver inte komma ihåg vem som sa det eller när. Jag tror inte på att man blir lycklig om man bara gör det och det och sen det där och sen så har man kommit till en drömframtid och mår prima. Dööööör så tråkigt, för då måste man ju gå runt och vara olycklig tills dess.
PÅ tal om lycka är jag så glad att jag knappt kan se för mina ögon blir som små streck av mina tjocka kinder. ÄVEN om kära kaffemaskinen inte anlänt (som förresten är döpt till Aroma)

3 dagar innan sista terminen

Hallå. Jag körde en sväng för att kolla om kaffemaskinen kommit. Det har den inte.
Sitter o läser lite mejl och funderar på vad jag ska göra idag.
Men igår! Afrdodansen var revolutionerande. Så härligt! Jag ska definitivt köra de movesen på dansgolvet nästa gång jag hänger med tjejerna ut.

Afrodans Kaffe Försäljning Tapeter

Hola!
Nu är tapeterna i köket nerrivna. Woooohoo! Upp ska de nya kaffetapeterna, älskar dem. Vid fem ska vi på arfrodans och svängaförbi posten för att kolla om kaffemaskinen kommit, mitt liv är bra.
Syrran hjälper mig med försäljning, bäst är hon! Den andra syrran unmgås hellre med sina vänner än mig.
Men jag har ett dilemma. Det står 2 koppar med kaffe på mitt skrivbord, en är sen imorse och en sen nyss. Båda e halvfulla. Vilken är den nyliga? Inte gott om jag tar fel..
Två nätter i rad nu har jag haft FANTASTISKA drömmar. Vill knappt vakna när jag drömmer så. Mmmmm
Hahah så jag skriver ihop alla ord ser jag nu. Men det blir så när man vill få ur sig allt på en gång!Bild från imorse


Bild från nyårshelgen


En röd dag säger dem

HEJ!
Jag måste berätta om Herbert, vår nya dammsugare. Han är helt fantastisk. Den tystaste i världen och suger upp allt som kommer i hans väg. När jag dammsuger med honom känns det inte som vi är två olika, utan vi blir som en själ. Ibland är det nästan han som vägleder mig mot smutset. Ska ni investera i något, kanske en båt, ett hus eller tekokare -välj dammsugarn. Ni kommer inte ångra er!

Snart ska vi få besök av familjen Zetreus för fika. Sen måste jag ta tag i lite arbeten.


varför är inte alla dagar såhär?

Märker någon hur tråkigt jag har?

Käner mig lite konstig som säger det här men, jag vill till skolan!! Kommer dock ånga mig tisdagmorgon. ME n har abstinens av att inte göra nånting, har nyst i kanske tre dagar nu o knappt varit utanför dörren idag och igår. Klarar. Inte. Det. Mer.. :(

Men har försökt underhålla mig själv med X-boxen och återupptagit spelandet av mina gamla favoritspel. True Crime älskade jag för typ 8 år sen och det e lika kul idag. Stört för man kör mest runt i en bil. Det som tyvärr e dåligt att spela det på 360 istället för "vanliga x-boxen" som det e gjort för, e att det inte finns samma knappar. Så jag vet inte hur jag ska arrestera brottslingarna, typ de spelet går ut på ju.

Brute Force är med en favorit. Döööör så kul det e att teleportera sig iväg när fienderna kommer!! AHHAHAHAHA
Men nu blir det mest Star Wars Knights, Sith Lords. Också kul men igår så dog jag o fick ett mindre utbrott på de jäkla Inthorians eller nåt åt de hållet som aldrig kan klara sig själva. Oj nu kommer jag på att jag lämnade planeten utan att hjälpa dem. De har tydligen låst in sig i ett rum som skydd för Cerka's som väntar utanför dörren, för att döda dem! ÅÅAaaah måste tillbaka. Suck. Som om inte de vore nog att vara en god Jedi som hjälper alla utan att ta emot tack-gåvor blev mitt rymdskepp stulet. Ska dra mitt lasersvärd genom den jäkeln. Nej det ska jag inte. Men jag kan fast då får jag "Dark side points" och jag vill vara en god Jedi. Men jag ska låtsas som att jag gör det. Nu undrar ni förstås, "hur kan hon lämna planeten om skeppet e stulet"? jo kom btw på att jag e kvar på planeten, men på andra sidan. Och jo jag fick låna ett skepp.
Nu måste jag hjälpa de små okapabla bläckfiskarna (de är egentligen inte bläckfiskar men en rätt bra liknelse)

UPDATE: Kunde inte åka tillbaka, för mitt skepp är förstört. MEn klarade mig och nu har jag stidit för glatta livet och e påväg för att samla alla kvarlevende Jedis till Dantooine för att stida mot Sith. Woooh!

Elva snåret

God förmiddag 7-sovare!! Vet ni varför det heter så? Förr gick alla upp i gryningen och dem som sov ÄNDÅ TILL KL 7 var riktigt lata. (????)
Men jag mår bättre idag! Halsen tar nog nån dag till men jag ser klarare nu utan trycket på huvet. SköööntArg.

Fan vad trött jag blir. Letat halvt ihjäl mig efter syrrans Sim City spel men hittar det inte. Eller jo alla skivor utom INSTALLATIONSSKIVAN. AHHHHHHH 7%/%&¤/)(/=)/(&&¤%!!
Och online går faen inte för jag har glömt lösenordet och det går ej att få nytt!! AAAAAAHHHHGG!!!!!!
Nu går jag till 360 n istället.

Mmmmmmmmmmmaahhhhhhhooooohh

Sitter i vardagsrummet på mammas bärbara och jobbar PA sen några timmar tillbaka. Igårkväll såg jag lite på Black Swan men vågade inte ser mer än halva. Aaaahhh.
Väntar på att kaffemaskinen ska anlända. Mmmmmmhh. Annars har jag fortfarande ont ont i halsen och skallen. Nyser i ganska höga hastigheter.
Nu kallar skolarbetet!

VHS

Önskar jag fortfarande hade en tv på mitt rum. Då skulle jag se på några videofilmer nu. Men det har jag inte så jag får dras med dvd och online.

Ne

Jag mår skit. Ont i hela kroppen o gnäller o grinar. Vill vara frisk

Sith Lord Academy

Nu har jag införskaffat mig lite toppar och byxor. Det funkar knappt länge att handla för mig, börjar flimra framför ögonen o dunka i huvet nästan direkt. Jajaja.
Vet ni nu har vi besällt en kaffemaskin!! WOOOOAAAAAAA

Det brukar aldrig funka att krympa jeans i tvätten. Förutom nu. Jag krympte ett par jeans och det blev TAJT. Gjorde nästan ont på mina blåmärken efter snöbollskriget på nyårsnatten ett tag, men eter 3 min är dem uttöjda igen. Jajaja.

Nu ska jag spela lite "Star Wars Knights" och leta rätt på laddaren till min mobil


Det du inte gav mig, är det jag värdesätter mest

Jag har nog haft mitt bästa nyår hittills.
Året har vart så knäppt och intensivt. Men så glad jag har varit.
Det jag minns mest från skolan är våren när jag hade min blåa kjol och det började bli varmt. När vi gungade på spanskalektionen och spelade in en ful film till svenskan. Värmen i Spanien, tre veckor och en hemsk hemsk tältning som inte borde nämnas. Att jag på hösten kände att skolan var äntligen min. Jag la band på mina tankar för att inte låta dem spinna tills jag hade fallit handlöst förälskad ner.
Solen skiner mer idag än på länge och jag har det väldigt bra.

RSS 2.0